29 June 2011

Ipoh Loudblast Anthem part III


Assalamualaikum dan Salam sejahtera semua....
Pada post yang lepas aku ada update pasal upcoming event kn.
ok,nampaknya aku tertinggal sesuatu yang menarik disini.
event IPOH LOUDBLAST ANTHEM PART 3.
antara band yang bakan bermain di gig ni antaranya :

WORMROT (Singapore)
VOCIFERATION ETERNITY
INFECTIOUS MAGGOT
DISSECTOMY
BRABAZOM
VERMILLION (band awek ni :3)

DATE-2 JULY 2011 @ SABTU
TIME-1 TILL END
VANUE-KAPURA CAVE,LOST WORLD OF TAMBUN IPOH.

200 tickets only (limited)

rasa macam nak p.tapi...........ermmm....

27 June 2011

Napalm Death Live In Malaysia



Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada semua pembaca dan pengikut blog ni.
hope semua sihat hari ni yea...aku ja yang x sehat sbb sakit tengkuk bangging kat gig smlm.
sanggup x p keja sbb nk p tgk Napalm Death.hahahhaa.....
dah la yang sebelum2 ni aku da miss 2 show depa kat Malaysia.
kali ni aku dah x miss....best wa ckp lu!!!
ha!kat sini aku ada nak tunjuk skit gambaq2 gig semalam.
x banyak yang diambil sbb battery camera kong!WTF!!!
tp xpa...semangat Napalm Death punya pasai aku x kesah.hahaha....
meh aku tnjuk skit gambaq2 gig 2 naa....

haa...ni dia....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

keadaan pada waktu itu





Ijam (Restraint) sbg mc pada hari tu.


kesesakan crowd yang hadir


aksi Shane Embury (bassist)



gaya showmanship Mark Greenway a.k.a Barney






selesai saja persembahan dari Napalm Death,lampu pun dibukak bg terang skit pastu ramai lah yang berasak2 nak amik gambaq dengan depa semua...
ni laa gambaq yang smpat aku amik masa 2.membe2 ja yg rmai interframe.muka aku xdak jugak dgn ahli2 Napalm Death.hahahahaha.........untung kn jd photographer...(duhhhh.!!!)

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Botak dgn Adiknya si Farid.haha





ajun kerrang


fadz becteria





haa....ada la jugak tertempek muka aku kat situ.hahahhaa




Fadz dapat pic guitar Napalm Death.deaummm!!!!



penat melayan fans


Shane Embury




ni laaa semua gambaq 2.kesimpulannya,gambaq botak yang paling banyak.hahahaha....nanti aku post yg event seterusnya k.tunggu...............
chow dlu....

thanks to: Napalm Death,Bob,Botak,Keding,Jiboi,Ajun,Fadz,Faiz,Akam,Zulia dan semua yang mengenali.hahaha

Upcoming Event


Loudness 24 July 2011


Destroy Shred Destroy II 30 July 2011


Eyes Set To Kill 10 July 2011


Alesana 26 October 2011

12 June 2011

09 June 2011

Overcome



Terror - Overcome


Everything I loved left me
Everything I cared for died or changed
I've fallen, I failed
And I lost everything I fought to gain
Over - Overcome
Everytime you spit in my face
Over - Overcome
Add more weight! I won't break
Over - Overcome
Won't allow myself to be beat
Overcome, Overcome, rise back up

Break me down
I will rise back up

Always trouble surrounding me
But I've learned from past mistakes
I've seen true hate, felt real pain

Still there's nothing that can stop me

Break me down
I will rise back up

I'll overcome

Best friends become strangers
True love it turns to hatred
Nothing you can do to me
Still something deep inside
Tells me to be free

04 June 2011

Fail........

Gagal merancang ber erti merancang keGAGALan

03 June 2011

revolt?

Disebabkan balik lambat dan melepak kat opis sampai xtau nak wat apa,akhirnya aku mengambil keputusan untuk menceroboh blog2 orang.Ramai yang aku follow untuk hari ni tapi kebanyakannya blog yang boleh download lagu2.hehehe.......


Cari punya cari tetiba aku ternampak satu blog band Punk Rock Malaysia.DUM DUM TAK .ok pernah lah sekali aku dengaq lagu depa ni.tapi aku x ikot sangat perkembangan depa ni.Aku pn usha laa older post depa....Tetiba ja aku terjumpak lirik lagu DUM DUM TAK....Penuh dengan pemberontakan...hahaha.....


antara lirik lagu depa yang telah menarik minat aku ialah seperti lagu AKSI REAKSI.ni dia lirik tu :




AKSI REAKSI

Haruslah mereka sentiasa beringat
Disetiap ketika dan setiap saat
Ketidakadilan sistem kuku besi
Pasti akan ada aksi reaksi

c/o segala kekerasan
menentang mari kita menentang
semua penganiayaan
menentang mari kita menentang

Ayuh bangkitlah, kawan semua
Sampai bilakah menjadi mangsa
Sistem menindas yang menguasai
Inilah dia aksi reaksi









Amacam?sempoi kan.hahaha....
pastu terlintas pulak aku nak melukis karakter punk.
tetiba kan....hahaha.......
ni la lukisan 2.siap dah colour pakai Adobe Photoshop CS.
usha dan kritik....
x lawa mana pun....
hehehehhe.......










buruk bukan?


hehehe.....


tu saja untuk hari ni.
chow!