01 December 2010

NEW LIFE BEGIN!!

hahaha.....
skang aku dah ada life aku sendiri.kalau ada yang nk bangkang,GO FUCK YOURSELF!!!
aku dah pun berkerja (part time) kat sebuah restoran arab kat bangi neh.Nama kdai 2 Baghdad Cafe.
hahahahaha
gila teruja beb keja situ.
tp oklah!xdaknya teruk sgt.ala lagipun keja apa yg mula2 x teruk kan!
so,xpayah nk real2 sgt la.....

1st day masuk....
aku g keja dengan lutut yang agak ketaq.masuk ja kdai,mmbe sekerja aku a.k.a fudhail or fud pn perkenalkan aku kat anak tokey restaurant 2.aku pn salam ah dgn budak 2.Ni perbualan antara budak 2 dgn aku.

Anak tokey: Sapa nama abg?
Aku: just call me uze.:D
Anak tokey:oo.....abg ni layan HARDCORE ea?
Aku:eh?mana tau??
Anak tokey:selalu nampak abg kat area2 ni pakai t-shirt metal.hahahaha...
Aku:yaka...hahahaha....xdak la hardcore sgt.
Anak tokey:kira hardcore la 2.hahaha....
Aku:apa2 ja laa....hahahaha
Anak tokey:mintak hp nk bluetooth lagi bole?
Aku:bole,silakan (sambil menghulur hp)

pastu aku pn blah p buat keja....
hahahahaha....
utk pengetahuan hampa semua,aku ada hobi baru tau.
ni semua angkara geng2 yang aku lpak 2 laa...
depa ajak main futsal.
aku pn dengan x sengajanya pn,mainlah walaupun aku ni KAKI BANGKU.
hahahaha.........
secara x langsungnya,kami pn menubuhkan team yang bernama...............
RENTUNG.FC.
hahahahaha...
agak RARE kan nama 2.

ni la gambaq team kami yang sempat diambik selepas game.




hahahaha......hensem2 belaka kan!
hmmmm....
dah tatau nk tulis apa dah.
lagipun nak kena p keja dah ni.
k,nnt ada apa2 berita lagi aku post lagi.
selamat membaca...
CHOW!!!

26 November 2010

Rutin Harian.

Kalau ampa semua nk tau,ni la rutin harian aku hari2 selepas di istiharkan sebagai penjual anggur yang berjaya...

-Bangun Pagi.(10.00am itu pun x menentu)
-Mandi.
-Lepak Kedai Makan Delima.(12.30pm)
-Balik kejap.
-Lepak umah Dickey.
-Keluaq balik petang2 skit.(5.00pm)
-Lepak Maple Kuning (5.10pm - 1.00am tengok keadaan la..)
-Balik Tidoq.


Ha...
ni la rutin aku hari2 dengan membe aku..
hahahhaa.....
sila ulang balik dari awal...
Selamat Membaca...

XD

02 November 2010

02 - 11 - 2010

Erm...xdak apa ag dh yang nk di ceritakan,nk di luahkan.
apa2 pun,Goodbye KOLEJ UNIVERSITI ISLAM ANTARABANGSA SELANGOR.
Terima kasih banyak2.
Sekarang ni,
aku nk mulakan hidup yang baru...
hahahaha....(apa yang aku melalut pun aku x paham)

Excellent plan for the future....SERIOUSLY!!

21 October 2010

Keliru....

KELIRU....
KELIRU....
KELIRU....

Sumpah keliru beb!
aku pun x tau yang mana satu betul dengan yang mana satu salah.
apa benda semua x kena....
aku dah habis cuba dah.
buat yang terbaik.
tapi semua x kena jugak.
tapi macam x berhasil ja...
penat la macam ni...


I WANT MY OLD LIFE BACK!!!
SO FUCKING SICK!!

12 October 2010

Kenapa??

kenapa aku selalu sakitkan hati orang?
kenapa aku ni penting diri?
kenapa aku selalu menyusahkan orang?
kenapa aku kuat marah?
kenapa aku ni teruk?
kenapa aku dah berubah sekarang?
kenapa aku x boleh jadi macam orang lain?
kenapa aku x boleh bahagiakan seseorang?

DAMN!!!

Mamposlah apa orang nak kata aku ni jiwang bodoh ka apa ka.apa aku peduli.tapi,seriously aku x pernah rasa macam ni.mungkin sebelum ni ku banyak main2.skang dah sampai masa untuk aku mula serious.Aku akan cuba yang TERBAIK untuk aku kekal dengan DIA.Im sorry kalau i ada banyak buat salah dengan u...

I LOVE U SO MUCH!!





SITI NUR BISYARAH.

11 October 2010

KILLING ME INSIDE


Aku memang bukan yang terbaik untukmu...
Dan aku memang bukan yang terindah bagimu...



Mungkin semuanya tak seperti dulu...
Saat kita bisa berbagi bersama...
Aku takkan rela bila kau tak ada disisiku...



ku berlari dan terjatuh... ( disini )
Ku mencari dan tak ada... ( dirimu )
Aku sendiri dan aku berdiri hanya untuk bersamamu...
Aku disini selalu menanti saat nanti kau akan kembali... 



Mungkin seandainya kau ada disini...
Saat aku lelah dan tak tau arah...
Aku takkan rela bila kau tak ada disisiku...



Aku memang bukan yang terbaik...  
Aaa... Aaa...  
Tuk Hidupmu...


29 September 2010

AKHIRNYA!!!


Akhirnya,yang ditunggu-tunggu telah tiba!
hahahahhaa
ni yang syok ni....
movie SAW in 3D.
hahahahha.....
gila ah!
punya la lama aku tunggu!
x sabaq2 nk sampai 29 October ni.
hahahhaa...
ni usha la trailer dia...

http://www.youtube.com/watch?v=S9RU_coW6oc
http://www.youtube.com/watch?v=ZrZV9a3WEGc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=MARy3AnpMw8&feature=related

for more information,please visit:
http://saw3dmovie.com/index.html

12 September 2010

RAYA,RAYA dan RAYA!!

Kad raya pn dah bagi kn!
hahahhaa
punya la dok tahan penat posa sebulan,akhirnya raya jugak kita kn!
hurm....
ni nk cita skit!
cita psai raya ptama la ni!
pagi2 lagi dah bangun awai,mandi,lps tu terus siap2 pakai baju raya tahun lepas (saving!!) dgn sampin,minyak wangi dan songkok lepas tu terus p sembahyang raya.
lepas sembahyang,lpak kubuq tok wan sat.
habih ja,p la beraya dgn Pak Njang dekat rumah dia yang x jauh dgn Masjid Kubang Semang.
hahahhaa.......

Panjang ngat aih!!
dipendekkan cita,

balik ja umah,jumpak Mak dgn Bapak lepas 2 apa lagi!
paham2 sendiri laa...
hahahhaa.....
haa....
segak x?
hahahhaa.....

after that,
p la sembahyang jumaat....
balik ja dari sembahyang jumaat terus p umah S (bukan nama sebenaq)
aku gerak dengan sepupu2 aku dengan menaiki kereta yang dipinjam sementara daripada Kaklong.(thanks ya!)
hehehhehehehee

mula2 nk p agak ketaq lutut la gak.
biasa la 1st time.....
hehehehhee
tapi sampai2 ja....
muka relax trus.
masuk2 ja kami disambut elok dengan tuan rumah yang lengkap berbaju purple.
hahaha....
bukan main senyum aih tuan rumah!
lepak minum2 sat.
keluaq lah ketua rumah 2....
mula2 muka agak garang.
last2 bila try2 sembang rabung pulak.
mula ingat nk singgah sat ja sebab sepupu aku nk kena balik Taiping.
tapi rabung punya pasai,sampai ke petang bersembang!
hahahahhaa.....
time 2 xpa dh laa
xdak nk rasa ketaq dh aih!
haha....
dalam dok tengah sembang,sempat lagi depa amik gambaq.
apa2 pun,thanks to eira sbb amik gambaq!
hehehhe....





Haa.........ni la gambaq2 raya hari 2.
hehehhe....
ok lah dah xtau nk tulih apa dh!
nanti ada bnda nk habaq aku post lain k!
Akhir kata,terima kasih kepada sesiapa yang terlibat pada hari tersebut.
hehehehhee....
ASSALAMUALAIKUM dan SELAMAT HARI RAYA....


Thanks to :
Mak dengan Bapak.
Pak Njang Tahir sekeluarga.
Adek Mie, Khabib, Amir,
Kaklong & 
Siti Nur Bisyarah sekeluarga.

hehe...

05 September 2010

SELAMAT HARI RAYA

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN,
Kepada pembaca blog aku ni!
kalau ada salah n silap harap2 dimaafkan la k!
aku nk mintak maaf dari hujung ambut hingga hujung jari kaki kalau2 ada wat salah ka,
maki hamun ka,kutuk2 ka....mybe x sengaja @ sengaja.
hehehehhee
kira zero - zero la k!
taun depan bukak buku baru.
ni aku sertakan bersama kad raya kepada ampa semua k!
hehehhee




10 August 2010

HAPPY FASTING DAY!




Selamat berpuasa kepada seluruh umat islam...
puasa jgn x puasa...(utk aku jugak)
hahaha....

13 July 2010

busy,sibuk,dan.....mamposlah!!!

arigato!!!(tetiba)
salam sejahtera kepada pembaca blog aku!
dah lama x update blog kn!
biasa laa.....org dh berumah tangga.
kena la layan bini.
hahahahahha.......
jangan kata aku bz sbb layan bini ja tau!
aku bz dengan kelas,assignment,Final Year Project,design baju dan......argh!!!mamposlah!(malaih nk pkiaq)
hurmm......
apa2 pun,tahnks to sapa2 yang follow blog aku dan sapa2 yang terpaksa baca blog aku k.
tatau nk mencarut apa dh!
sekian....
adios!!!!

09 June 2010

tak faham aku!!

Orang zaman sekarang lebih suka pakai seksi dan menari bermacam-macam tarian.....
tiada siapa yang suka pemuzik yang lebih indiependant.
Jumlah manusia yang ada impian dan ada cita-cita sendiri kat dunia ni semakin berkurangan.
Ramai yang dikalangan mereka hanya suka mengikut-ikut tanpa arah tuju yang sebenar
dan pendirian yang tetap.
Masing-masing hangya mengikut "Up To Date".
Entah la....

TAK FAHAM AKU!!!

31 May 2010

TRIBUTE TO KENGKAWAN

seperti biasa,
kerja yang akan dilakukan apabila bosan adalah bermanja2 dengan adobe photoshop!
derr......
bosan chek oi!!!
bila bosan,mula la nk ngadap pc.
huh!
xpa2 ada ja benda nk dibuat!
hahahaha.......
dok pikiaq punya pikiaq,
tetiba teringat kat membe2.
hahahhaha.........
apa2 pun thanks 2 all my friends!
ni la hasilnya.....
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

thanks again 2 all my friends.
x kesah la sebelum ni penah gado ka apa ka,
be profesional!
gado2 bkn dapat pa kn!
apa2 pn ampa semua mmg terbaik!!!

p/s:bagi yang xdak dalam ni,bukan bermakna ampa bukan kawan aku.
tp tenet slow taleh nk boh gambaq bnyk.
hehehhee
lain kali aku buat lagi k yang part 2!
hehehhehee....

adios!!!

28 May 2010

NOSTALGIA DULU-DULU!!!

apabila kebosanan melanda,
korek sana,korek sini,
tetiba terjumpak la gambaq2 lama aku!
hahahahhahaa
bila tengok rasa macam lawak la jugak.
hahahahhaa............
apa2 pun,
thanks to PAK LANG MAT sebab upolad gambaq2 lamakat fesbuk.
hahahahha.........
cuba la ampa tengok!
hahahaha........
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.




hahahahhaa...............
ampa usha la.
ada 5 jaa.....
hehehehhee..........
kalau terrer cari la mana 1 aku!
hehehe



23 May 2010

WARBRINGER



akhirnya berjaya jugak aku p tengok warbringer.....
ni aku ada letak gambaq skit.meh tengok...


















INCARNATION

sampai2 ja one cafe terus nampak band ni.hahahahaa














ATOMIC DEATH


tengok pulak band ni.
meremang bulu roma kot.
best....
hahahhahaa......


















meriah x meriah la chek oi.
dok p tgk sendiri la crowd dia banyak mana.hahahhahahaha
nasib baik xdak budak2 semak.
hahah.....
saat yang ditunggu2 telah tiba....
abang2 WARBRINGER perfom kot.
cangak lagi...
hahahhaa.............
terbaik meyh..
usha skit paa......


























WARBRINGER
























dah kata usha sikit,
sikit la gambaq yang aku tunjuk.
hahahahhhaa.........
kelia balik.

tapi kami x p saja laa.....
p dapat hasil kot.
ni la hasilnya:



hahahhaa.......ni la NABIL dengan PIJAN.
best la depa dapat bergambaq dengan artis.hahahahhaa
bukan depa saja tau.



aku pon dapat.hahahahhaa
bersama ADAM WARBRINGER.
hahaha........








bukan p saja chei oi.
siap beli merch dari depa lagi.
balik2 rumah apa lagi,
memperagakan merch WARBRINGER laa....
hahaaha.........
beli bukan dok simpan,
beli nk pakai.
hahahahhaha.......
tengok sikit gaya depa ni.
haram taleh blah.
hahahaa......
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

hahahahahhahahahhahahahhaa.(gelak besaq)










Memang terbaeklah..
apa2 pun,thanks kat membe2 aku yg follow pi WARBRINGER.
thanks to NABIL,PIJAN,ZULIA,ASHA,NAD...
hehehe..........

19 May 2010

16 May 2010

Aloq Staq a.k.a Alor Setar



Akhirnya......................sampai gak aku kat kampung halaman aku setelah berapa lama x balik menjenguk kedua ibu bapak aku,adik beradik juga sahabat handai aku!
hahahahhaa............

rindu oo.....
hahaha.........

Dalam perjalanan nk balik macam2 kisah yang terjadi diantara aku ngan NABIL...
firstly masa nk p stesen bas kajang gila kalut!
baju x pack lagi,apa pn x buat lagi!
gila laa....
nk wat cmna petang 2 p putrajaya sat!
hahahhaa

lepas 2 sampai ja Stesen Bas Kajang,terus nmpak NABIL dan ARAI!!!
hahahhaa.........
apa lagi aku pun!
terus jumpak dan salam!
hehehe.....
lepak punya lepak,tgk2 bas dah jalan!
gila ah!
nasib baik aku tnya bro 2!

aku : bro,ni bas nk balik aloq staq yang pukul 10.30pm 2 ka?

bro : ya laa......asal x naik(bernada KL)

aku : laa......ingatkan bukan bas 2!

bro : la......jap ea.aku call mamat drebar 2.ko g tunggu kat depan sane!

aku : ok boss!!

aku dengan situasi kalut malut terus berlari kearah NABIL tanpa segan silau dan berkata kepada nabil.....
"weh bas kita 2!!jum2"
kami pun berlari la kepada bas 2!
hahaha...........

gila ah!
naik2 xdak orang lak!
kami 2 orang ja.
bagaikan bas 2 bapak aku yg punya.
hahahhaa..........

2 la la kisah perjalanan aku dgn NABIL dalam merempuhi rintangan untuk balik ke Aloq STaq.
hahahaha........
2 ja kot yang aku nk tulis.
malaih nk karang panjang2 dah!
hehehehe.....
len kali aku tulis bnyak lagi k!
chow!!!

14 May 2010

INI TERBAIK SANGAT!!!

yea.............
aku memang suka situasi SERABUT macam ni!!!
mana dengan masaalah yg mai x putus2!
lepas satu masaalah,mai lagi satu masaalah!
sampai bila pn x selesai!
aku cuba setel cara elok!
cakap elok2!
tp klaw da emo tlebih 2 nk kata apa lagi dh!
x leh kata pa dh laaa!!!
masing2 ada perasaan sendiri!
masing2 ada kerja sendiri!
xkn x boleh paham kot!
nk kena p habaq satu,satu ka tepi telinga ka!

kalau kita nk orang faham perangai kita,kita kena faham perangai orang jugak!

kalau kita nk orang hormat kita,kita kena hormat orang sama!

kalau kita nk orang baik dengan kita,kita kena baik dengan orang sama!

kalau kita nak orang x kedekut dengan kita,kita jangan dok berkira dengan orang!


senang cerita la kn!
JANGAN SELFISH!!!
ingat masaalah orang sama!
jangan dok pikiaq diri sendiri jaa!!!

BUSY @ BZ @ BIZI



minggu yang amat sibuk!
macam2 benda nak kena buat.
nk wat slide last2 minit laa,,,,,
logo band x siap ag!
flyers gig x siap (walaupon gig 2lambat lagi)
design baju!
daftar apa pn dak lg ni!(dftar sem 5)
adoi!!!
dengan penanguhan yuran lagi!
damn!!!

pergh!!!
macam2!!
dah la meeting tiap2 malam!
dam macam ADUN dh aku ni!(bak kata alip n bob)
biasa la bi;a dah ada jawatan ni memang la bz skit!
hahahaha........

xpa2!
relax2!
besok malam berlepas ke kampung halaman!
nk relese tension!
jumpak family n kawan2!
baru ilang segala tension 2!
hahahhaha........


Aloq Staq!!!
tunggu aku!
dah lama x balik!!
rndu Aloq Staq!

hahahah!!

11 May 2010

This is so fakin awesome!!!









wow!!!
memang mengAWESOMEkan.....
sungguh AWESOME......
gila la punya AWESOME.....
pergh!!!
nk cakap macam mana lagi pun tatau!!!
terlalu AWESOME sangat!
aduh!!!
memang sukar untuk digambarkan!!!
pergh!!!
tersangat2 lah AWESOME.






terlalu bosan sehingakan xtau nk pos apa!
sebab 2 la jadinya perkara diatas.
dhurr!!!




"please don't try this at your hostel"
mood : fukin bored!





















10 May 2010

Baru Belajaq!!!

2 dia!!!
lama gila aku dok cari tutorial nk wat bnda ni.
akhirnya try unya try,jadi pulak!!!
hehehehhe....
ni la hasilnya,
gambaq keluaq dari gambaq.....
hahahaha......
x perfect pun sbb aku baru ja test buat!
apa2 pn,silalah komen yea....
hehehehe........
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

so,ni lah hasilnya....
hehehehe
kepada K.Nus,kalau nk gambaq amik dlm ni k!
hehehehe

06 May 2010

ASKING ALEXANDRIA........LOL!!!





hahhahaha...................
Hey!!!
lets do some f**kin s**t and ask me a stupid f**king questions at:


hail!!!



Hasil Apabila Berada Didalam Kebosanan..........

hahahaha...........
ni la hasil bila aku tengah bosan2 tahap death!
ni la jadinya.
aduii!!!
hahahah....

aku edit gambaq K.Nus.
Akk,nanti belanja nasik ayam k!!!
hahahah........




05 May 2010

Di Hujung Cereka....






Seperti ini cerita alam nyata
Ini kisah tentang alam-alam kita

Bangkitnya semua semula
Pabila matahari pun tiada
Muncullah manusia
Pelbagai bentuk dan rupa

Ada yang hidup menderita
Wajah berseri dan bercahaya
Akan dihisab mereka
Di padang yang luas seluasnya

Bagaimanalah nasib aku?
Apa yang haram semua kusapu
Semua terjawab pabila
Amalan akan bersatu

itu bukan mimpi indah
ingat-ingat manusia
cerita di hujung cereka
akan musnah sekelip masa

maka datanglah suara
jeritan yang memekakkan telinga
berguguran bintang di angkasa
hingga bumi hancur musnah
bangkit semua jiwa manusia
terbongkarlah segala rahsia



dipetik dari lirik band keramat durjana (naratu) yang bertajuk dihujung cereka.
aku suka lirik dia....
LIKE THIS!!
hahahah

04 May 2010

pendaftaran...............

oh F**K!!!
pendaftaran cam celaka.
bodoh betol!!!
yang senang kerja lagi nk susahkan kerja.
adoii!!!
serabut!!!

haishh!!!!

dunia............
kejap baik kejap x baik!!!
ada jaa bnda nk jadi!
haishh!
pening kepala dok pikiaq.
lepas 1 masaalah,
dtg lagi 1 masaalah!!
tp xpa...
redah ja dengan cara profesional (profesional la sgt kn!)
hahahaha............

pening..............
banyak dok pikiaq kot!
adoi!!!
awat la dok jadi lagu ni haa....
aku ni terlalu memberi harapan kaa?
itu la 1 masaalah.
bila dah jadi cmmni dah tatau cmna nk setel.

jenuh dok pikiaq.
mana dgn massalah dgn duit,membe2,pelajaran,kesihatan...
adoi!!
aku pun dah tatau nk wat cmna dh!!!

tp xpa....
aku cuba setel dgn cara elok.
dgn cara matang.
jangan serabutkan kepala otak ni lagi dh!!
kalau sesapa yang boleh bagi khidmat nasihat kat aku,
sila bagitau!
hehe.......

k laa....
serabut dah ni!
chow!!!

30 April 2010

Kenapa dan Mengapa???

kenapa laa aku selalu buat org suka dgn benci kat aku ah?
damn!!

29 April 2010

EPIC HIGH!!!


aku da mula tertarik dgn band ni!!!
ni semua angkara membe aku si KEYRANA....
hasut aku soh dengaq band ni,
btw,best gak...
cuba dengaq lagu ni!!!


try ah layan.
best kot!!!
nk bagi detail pasal band ni pn aku tatau sgt!
maklumlah baru layan.
hehehehhee
apa2 pun.
tahnks to KEYRANA sbb memperkenalkan band ni kat aku!
nasib baik bole terima akai!!!
hahahahhaa
xkan la nk hardcore ja 24 jam
nk cari mampoih!
hahahahaha

try la layan lagu EPIC HIGH ni!
hehehe


29 APRIL 2010

mesti ampa semua dok tnya no bnda apa yg 29 April 2010 ni.
hahhaa....
klau ampa semua nk tau,
semalam aku p keluaq date dgn digimon!
hahahhaa















cuba la teka sapa digimon 2.
hahahhaha
mesti x buleh nk teka kn!
ok laa...
ni la digimon 2!!!
hahaha....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
..
.
 
kenai kn!!!
hahahaha
boleh cetus kontrovesi ni!!!
hahahhaha
sapa yg tau 2 tau la...
janji beruihh!!!
hahahahah
bkn aku keluaq dgn dia sajaa
ada ag membe iaitu si AFI dan si BOB!!
best lpak dgn diorg!
hahahha

btw,thanks 2 sapa yg lpak dgn aku smlm!!!
termasuklah mmbe2 aku yg lain yg lpak kat Damai smlm....

thanks 2 AFI,BOB,EYQA,AIZAD,BUDEAN,FUD n KORCHI.
hehehhee

24 April 2010

WARBRINGER LIVE IN MALAYSIA!!!

Fulamak!!!
Datang jugak depa 2 kat malaysia!
hahahaa
jom la kumpul duit ramai2 kita p headbang dgn depa kat One Cafe.
hahahahaa
bkn Warbringer jaaa
ada lagi band yang best antaranya:

-AtomicDeath
-Incarnation
-Sick Society
-Cladarius
-Reaper

pergh!!!
memang best kot!
nak detail usha flyers ni

warbringer live in malaysia


bagi yang nk tgk video Warbringer pulak,
tgk ni!!

http://www.youtube.com/watch?v=XRP6iMZ1Pic&feature=fvst


JOM RAMAI2 KITA P TENGOK WARBRINGER!!!!
MESTI P!!!
KUMPUL DUIT DARI SEKARANG!!

22 April 2010

helorakyatsemalaya......................

fuhh penat!!
akhirnya blog aku berjaya juga dikomen!!!
sebelum ni taleh nk komen.
masaalah pa ntah laa....
tahnks to KEYRANA.
hahaha....


hmm....
penat aih dok taip!
mau nya x penat!
lps 1 masaalah mai pulah 1 lagi masaalah!
adoi!!!
tp xpa!
mak aku kata,kena hadapi dengan tenang!
hahahahaa.........
bulan ni adalah bulan yang penuh dgn kesibukan pekerjaan harian(ntah apa la yg aku merapu ni).
banyak gila assignment!
dah la lecturer 2 banyak akai!
buat yang 2 x kena,buat yang ni x kena.
sama ah dgn customer aku!
nk srh buat logo.
tp bla dah buat banyak bunyi pulak.
tp xpa.
kena ikut ja kerenah dia sebab dia 2 customer...
penat2....
dah la ari 2 abih penat dok p buang peluh kat gig!
tp xpa...
sebab ada band caliban time 2.
hahahahha
p pun x laa sakit ati!
mula2 x dirancang!!
tp apabila dihasut dan dirasuk oleh membe aku,
apa lagi!!!
p ja laa....
hahahahaha...........
thanks 2 NABIL,AFI,ALIP,SHAH sebab buleh dok tahan dgn kerenah aku kat gig.
hahahahhaha........
dok x dok lama 2 pulak aku pn p la teman NABIL shopping!
time 2 AKU,NABIL & RAI merempit abih laa....
hahahahaha........
mau nya x merempit!
p KL naik moto!
hahahaha....
lepak punya lepak,jumpa la abang2 artis dari BALING.
band UNADULTERED PARASITES...
gila teruja time 2!!!
first time kot jumpak depa semua!!
hahahahaa
time 2 la yg x kenai buleh jadi kenai.
xpa...merapatkan silaturahim sesama insan.
hahahahha....
time 2 memang best laa.....
best memang la best!
nk dijadikan cerita pulak,helmet aku kena rembat kat KL.
adoi!!!
gila kusut time 2!
nk wat cmna tatau!
dok pikiaq nk redah jaa
akhirnya redah jugak!!!
hmm....
AKU dgn NABIL pun pakai la helmet si RAI.
thanks RAI sbb bekorban demi membe2.
hehehe
jalan punya jalan.
dalam hati ni dok risau ada roadblock dh.besa la malam minggu kn!!
dh la RAI dgn AFI x pakai helmet langsung.
redah ja nk balik Sri Kembangan tanpa helmet!!!
tiba2!!!(nada suspen skit)
kami kena tahan roadblock.
dah la roadblock besaq besaran...
aku pn berhenti laa....
dia mintak kat aku lesen.
aku pun bagi laa....
nk wat cmna!
kena la ikot dia pnya cakap!
dok x dok dia kata aku dgn NABIL amik syabu!!!
gila langsi cara dia cakap.
panaih gila aku dgn polis 2.
nk menjawab dok pkiaq saman jaa....
malaih la nk menjawab!
hmm....
lepaih 2 dia lepas la kami!!!
nasib baik la RAI dgn AFI lepas walaupun dua2 org x pkai helmet!
hahahaha
redah balik sampai Sri Kembangan nu!!
hahahhaa
balik ja macam2 topik la kami bwk keluaq nk sembang!
hahahahhaa
gila punya kental!!!

hmm...
2 la aktiviti letih aku!
gla aih!!!
hahaha..........
cakap pasai letih plak,aku dah letih nk taip dh ni.
adoi!!
nnt2 plak la aku update.
malaih dh ni!
penat!!
hahahhaa
ok la!
chow!!!

p/s:add label aku kat MYSPACE dgn FACEBOOK.
pixeldixelart@yahoo.com
hehehhe.....thanks 2 support!!!