31 May 2010

TRIBUTE TO KENGKAWAN

seperti biasa,
kerja yang akan dilakukan apabila bosan adalah bermanja2 dengan adobe photoshop!
derr......
bosan chek oi!!!
bila bosan,mula la nk ngadap pc.
huh!
xpa2 ada ja benda nk dibuat!
hahahaha.......
dok pikiaq punya pikiaq,
tetiba teringat kat membe2.
hahahhaha.........
apa2 pun thanks 2 all my friends!
ni la hasilnya.....
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

thanks again 2 all my friends.
x kesah la sebelum ni penah gado ka apa ka,
be profesional!
gado2 bkn dapat pa kn!
apa2 pn ampa semua mmg terbaik!!!

p/s:bagi yang xdak dalam ni,bukan bermakna ampa bukan kawan aku.
tp tenet slow taleh nk boh gambaq bnyk.
hehehhee
lain kali aku buat lagi k yang part 2!
hehehhehee....

adios!!!

28 May 2010

NOSTALGIA DULU-DULU!!!

apabila kebosanan melanda,
korek sana,korek sini,
tetiba terjumpak la gambaq2 lama aku!
hahahahhahaa
bila tengok rasa macam lawak la jugak.
hahahahhaa............
apa2 pun,
thanks to PAK LANG MAT sebab upolad gambaq2 lamakat fesbuk.
hahahahha.........
cuba la ampa tengok!
hahahaha........
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.




hahahahhaa...............
ampa usha la.
ada 5 jaa.....
hehehehhee..........
kalau terrer cari la mana 1 aku!
hehehe



23 May 2010

WARBRINGER



akhirnya berjaya jugak aku p tengok warbringer.....
ni aku ada letak gambaq skit.meh tengok...


















INCARNATION

sampai2 ja one cafe terus nampak band ni.hahahahaa














ATOMIC DEATH


tengok pulak band ni.
meremang bulu roma kot.
best....
hahahhahaa......


















meriah x meriah la chek oi.
dok p tgk sendiri la crowd dia banyak mana.hahahhahahaha
nasib baik xdak budak2 semak.
hahah.....
saat yang ditunggu2 telah tiba....
abang2 WARBRINGER perfom kot.
cangak lagi...
hahahhaa.............
terbaik meyh..
usha skit paa......


























WARBRINGER
























dah kata usha sikit,
sikit la gambaq yang aku tunjuk.
hahahahhhaa.........
kelia balik.

tapi kami x p saja laa.....
p dapat hasil kot.
ni la hasilnya:



hahahhaa.......ni la NABIL dengan PIJAN.
best la depa dapat bergambaq dengan artis.hahahahhaa
bukan depa saja tau.



aku pon dapat.hahahahhaa
bersama ADAM WARBRINGER.
hahaha........








bukan p saja chei oi.
siap beli merch dari depa lagi.
balik2 rumah apa lagi,
memperagakan merch WARBRINGER laa....
hahaaha.........
beli bukan dok simpan,
beli nk pakai.
hahahahhaha.......
tengok sikit gaya depa ni.
haram taleh blah.
hahahaa......
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

hahahahahhahahahhahahahhaa.(gelak besaq)










Memang terbaeklah..
apa2 pun,thanks kat membe2 aku yg follow pi WARBRINGER.
thanks to NABIL,PIJAN,ZULIA,ASHA,NAD...
hehehe..........

19 May 2010

16 May 2010

Aloq Staq a.k.a Alor Setar



Akhirnya......................sampai gak aku kat kampung halaman aku setelah berapa lama x balik menjenguk kedua ibu bapak aku,adik beradik juga sahabat handai aku!
hahahahhaa............

rindu oo.....
hahaha.........

Dalam perjalanan nk balik macam2 kisah yang terjadi diantara aku ngan NABIL...
firstly masa nk p stesen bas kajang gila kalut!
baju x pack lagi,apa pn x buat lagi!
gila laa....
nk wat cmna petang 2 p putrajaya sat!
hahahhaa

lepas 2 sampai ja Stesen Bas Kajang,terus nmpak NABIL dan ARAI!!!
hahahhaa.........
apa lagi aku pun!
terus jumpak dan salam!
hehehe.....
lepak punya lepak,tgk2 bas dah jalan!
gila ah!
nasib baik aku tnya bro 2!

aku : bro,ni bas nk balik aloq staq yang pukul 10.30pm 2 ka?

bro : ya laa......asal x naik(bernada KL)

aku : laa......ingatkan bukan bas 2!

bro : la......jap ea.aku call mamat drebar 2.ko g tunggu kat depan sane!

aku : ok boss!!

aku dengan situasi kalut malut terus berlari kearah NABIL tanpa segan silau dan berkata kepada nabil.....
"weh bas kita 2!!jum2"
kami pun berlari la kepada bas 2!
hahaha...........

gila ah!
naik2 xdak orang lak!
kami 2 orang ja.
bagaikan bas 2 bapak aku yg punya.
hahahhaa..........

2 la la kisah perjalanan aku dgn NABIL dalam merempuhi rintangan untuk balik ke Aloq STaq.
hahahaha........
2 ja kot yang aku nk tulis.
malaih nk karang panjang2 dah!
hehehehe.....
len kali aku tulis bnyak lagi k!
chow!!!

14 May 2010

INI TERBAIK SANGAT!!!

yea.............
aku memang suka situasi SERABUT macam ni!!!
mana dengan masaalah yg mai x putus2!
lepas satu masaalah,mai lagi satu masaalah!
sampai bila pn x selesai!
aku cuba setel cara elok!
cakap elok2!
tp klaw da emo tlebih 2 nk kata apa lagi dh!
x leh kata pa dh laaa!!!
masing2 ada perasaan sendiri!
masing2 ada kerja sendiri!
xkn x boleh paham kot!
nk kena p habaq satu,satu ka tepi telinga ka!

kalau kita nk orang faham perangai kita,kita kena faham perangai orang jugak!

kalau kita nk orang hormat kita,kita kena hormat orang sama!

kalau kita nk orang baik dengan kita,kita kena baik dengan orang sama!

kalau kita nak orang x kedekut dengan kita,kita jangan dok berkira dengan orang!


senang cerita la kn!
JANGAN SELFISH!!!
ingat masaalah orang sama!
jangan dok pikiaq diri sendiri jaa!!!

BUSY @ BZ @ BIZI



minggu yang amat sibuk!
macam2 benda nak kena buat.
nk wat slide last2 minit laa,,,,,
logo band x siap ag!
flyers gig x siap (walaupon gig 2lambat lagi)
design baju!
daftar apa pn dak lg ni!(dftar sem 5)
adoi!!!
dengan penanguhan yuran lagi!
damn!!!

pergh!!!
macam2!!
dah la meeting tiap2 malam!
dam macam ADUN dh aku ni!(bak kata alip n bob)
biasa la bi;a dah ada jawatan ni memang la bz skit!
hahahaha........

xpa2!
relax2!
besok malam berlepas ke kampung halaman!
nk relese tension!
jumpak family n kawan2!
baru ilang segala tension 2!
hahahhaha........


Aloq Staq!!!
tunggu aku!
dah lama x balik!!
rndu Aloq Staq!

hahahah!!

11 May 2010

This is so fakin awesome!!!









wow!!!
memang mengAWESOMEkan.....
sungguh AWESOME......
gila la punya AWESOME.....
pergh!!!
nk cakap macam mana lagi pun tatau!!!
terlalu AWESOME sangat!
aduh!!!
memang sukar untuk digambarkan!!!
pergh!!!
tersangat2 lah AWESOME.






terlalu bosan sehingakan xtau nk pos apa!
sebab 2 la jadinya perkara diatas.
dhurr!!!




"please don't try this at your hostel"
mood : fukin bored!





















10 May 2010

Baru Belajaq!!!

2 dia!!!
lama gila aku dok cari tutorial nk wat bnda ni.
akhirnya try unya try,jadi pulak!!!
hehehehhe....
ni la hasilnya,
gambaq keluaq dari gambaq.....
hahahaha......
x perfect pun sbb aku baru ja test buat!
apa2 pn,silalah komen yea....
hehehehe........
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

so,ni lah hasilnya....
hehehehe
kepada K.Nus,kalau nk gambaq amik dlm ni k!
hehehehe

06 May 2010

ASKING ALEXANDRIA........LOL!!!





hahhahaha...................
Hey!!!
lets do some f**kin s**t and ask me a stupid f**king questions at:


hail!!!



Hasil Apabila Berada Didalam Kebosanan..........

hahahaha...........
ni la hasil bila aku tengah bosan2 tahap death!
ni la jadinya.
aduii!!!
hahahah....

aku edit gambaq K.Nus.
Akk,nanti belanja nasik ayam k!!!
hahahah........




05 May 2010

Di Hujung Cereka....






Seperti ini cerita alam nyata
Ini kisah tentang alam-alam kita

Bangkitnya semua semula
Pabila matahari pun tiada
Muncullah manusia
Pelbagai bentuk dan rupa

Ada yang hidup menderita
Wajah berseri dan bercahaya
Akan dihisab mereka
Di padang yang luas seluasnya

Bagaimanalah nasib aku?
Apa yang haram semua kusapu
Semua terjawab pabila
Amalan akan bersatu

itu bukan mimpi indah
ingat-ingat manusia
cerita di hujung cereka
akan musnah sekelip masa

maka datanglah suara
jeritan yang memekakkan telinga
berguguran bintang di angkasa
hingga bumi hancur musnah
bangkit semua jiwa manusia
terbongkarlah segala rahsia



dipetik dari lirik band keramat durjana (naratu) yang bertajuk dihujung cereka.
aku suka lirik dia....
LIKE THIS!!
hahahah

04 May 2010

pendaftaran...............

oh F**K!!!
pendaftaran cam celaka.
bodoh betol!!!
yang senang kerja lagi nk susahkan kerja.
adoii!!!
serabut!!!

haishh!!!!

dunia............
kejap baik kejap x baik!!!
ada jaa bnda nk jadi!
haishh!
pening kepala dok pikiaq.
lepas 1 masaalah,
dtg lagi 1 masaalah!!
tp xpa...
redah ja dengan cara profesional (profesional la sgt kn!)
hahahaha............

pening..............
banyak dok pikiaq kot!
adoi!!!
awat la dok jadi lagu ni haa....
aku ni terlalu memberi harapan kaa?
itu la 1 masaalah.
bila dah jadi cmmni dah tatau cmna nk setel.

jenuh dok pikiaq.
mana dgn massalah dgn duit,membe2,pelajaran,kesihatan...
adoi!!
aku pun dah tatau nk wat cmna dh!!!

tp xpa....
aku cuba setel dgn cara elok.
dgn cara matang.
jangan serabutkan kepala otak ni lagi dh!!
kalau sesapa yang boleh bagi khidmat nasihat kat aku,
sila bagitau!
hehe.......

k laa....
serabut dah ni!
chow!!!